IT-lösningar
för
Facilities Management
Programvaror från Pythagoras ger våra svenska och internationella kunder överlägsen kvalitet och effektivitet i hanteringen av information rörande nyttjandet av sina byggnader och lokaler.
Att använda Pythagoras innefattar allt från lokaloptimering med automatisk areamätning, internhyresberäkningar, människor och organisationer, städplanering, möbler och annan utrustning, data och tele, nycklar och lås, hyres- och andra avtal, dokument och ritningar, nyckeltal och mycket mera.
Pythagoras erbjuds som molnlösning vilket ger överlägsen informationsspridning i organisationen och möjlighet till samverkan med externa parter.
Alla delar i Pythagoras bygger på en grafisk modell över lokalerna vilket ger kontroll och effektivitet i informationshanteringen - man ser tydligt om en person blir tilldelad en hiss som kontor.
Ett företag är inget utan sina kunder, och vi är väldigt stolta över våra!
Vi har kunder inom både privat och offentlig sektor, kunder med vitt skilda verksamheter. Vissa av våra kunder använder många delar av vårt system och andra kunder använder endast de delar som passar just deras verksamhet. Vi har bl. a. kunder som använder Pythagoras för att administrera stora lokalytor, kunder som hanterar stora mängder lokalrelaterade avtal och kunder som har omfattande verksamhet inom lokalvård.
Det som våra kunder har gemensamt är att de har behov av att hålla ordning på sina lokaler och lokalrelaterad information.
Här är några av våra kunder:
Senaste nyheterna!
2017-10-03
Vi söker utvecklare!
2017-09-08
Anmäl dig till Pythagoras konferens 15-16 November 2017 här!
2015-07-29
Pythagoras hjälper University of Roehampton att inventera hela universitetet
2015-03-17
Nacka kommun har valt System Pythagoras
2014-12-01
Användarträff 2014 genomförd!